Γαστρεντερολόγος Γιώργος Κουνάδης, μέλος της επιστημονικής ομάδας της Lung Cancer.

Γιώργος Κουνάδης

Γαστρεντερολόγος

Ο Γιώργος Κουνάδης αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας το 1991.Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelveis(Βουδαπέστη ,Ουγγαρία) από όπου και αποφοίτησε το1999 και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α το 2000.

Στη συνέχεια υπηρέτησε στο Πολεμικό Ναυτικό ως έφεδρος σημαιοφόρος και εκπαιδεύτηκε για (1) έτος (2001-2002) στην Παθολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Εκπλήρωσε την υπηρεσία Υπαίθρου για (1) έτος (2002-2003) στο άγονο Περιφερειακό Ιατρείο Αγκίστρου, Νομού Σερρών και μετά εργάσθηκε για ένα έτος στο Κ.Υ.Σάμης του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας.
Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία για (2) έτη στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.
Εκπαιδεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στην Γ’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. ‘Η ΣΩΤΗΡΙΑ’(2007-2011) και απέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο το 2011.
Εργάστηκε από το 2012-2014 ως Επιστημονικός Συνεργάτης στην Γ’Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική.
Από το 2014 εως σήμερα είναι Ακαδημαικός Υπότροφος Γαστρεντερολογίας στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. ‘Η ΣΩΤΗΡΙΑ’.
Ειναι επιστημονικός υπεύθυνος εκπαίδευσης 3ετών φοιτητών οδοντιατρικής.Είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πάρει μέρος σε πολλά συνέδρια ως ομιλητής και ως μέλος προεδρίου.Μιλά άριστα αγγλικά και αρκετά καλά γαλλικά.
Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Νευροενδοκρινών Όγκων.